WERKWIJZE

Afkeukens gaat samen met u opzoek naar de perfecte keuken. Afke komt bij u langs met haar mobiele showroom en luistert naar uw wensen. Samen met installateur Fokke Pieter bekijkt ze uw situatie en beoordeelt wat de mogelijkheden zijn. Op basis van uw smaak, wensen en mogelijkheden komt Afkeukens met een vrijblijvend, eerlijk en objectief advies.

Eerlijke prijzen

De keukenbranche heeft helaas een slechte naam gekregen door gewiekste verkopers die zo snel mogelijk een deal met u willen sluiten met super scherpe aanbiedingen die alleen voor dat moment gelden. Bij ons betaalt u een eerlijke prijs voor kwalitatief hoogstaande producten en werkzaamheden. Daardoor zijn we niet de goedkoopste, dat klopt. Door onze jarenlange ervaring in de keukenbranche kennen wij de markt, waardoor we slim kunnen inkopen. Hierdoor bent u gegarandeerd van de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Topkwaliteit en doorgaan tot uw keuken helemaal af is, tot in de details. Daar staan we voor.

Korte lijnen en transparante werkwijze

Afkeukens is een samenwerkingsverband tussen keukenspecialiste Afke Smid en Fokke Pieter Donker van Donker Montage en Installatietechniek. We hebben alle specialiteiten in huis, we kunnen snel schakelen en bieden persoonlijke service. Wij maken, voordat we voor u aan de slag gaan, een duidelijk stappenplan zodat u precies weet wat u wanneer van ons kunt verwachten. Tijdens en na de werkzaamheden kunt u ons benaderen met uw vragen en aanvullende wensen. Door onze korte lijnen zijn we flexibel en kunnen we op het laatste moment of na afloop nog aanpassingen doorvoeren zodat uw keuken volledig voldoet aan uw wensen.

Producten en diensten

Afkeukens analyseert, adviseert, installeert en renoveert. Wij werken uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige materialen van betrouwbare leveranciers, zoals de Duitse keukenbouwer Nolte. Alle werkzaamheden worden door onze eigen installateur uitgevoerd: demontage, leidingwerk, aanleg van elektriciteit, installatie en montage, schilderwerk, stucwerk en afwerking van plafonds, wanden en vloeren.

Toe aan een nieuwe keuken of renovatie van uw huidige keuken? Maak een vrijblijvende afspraak en Afke komt met haar mobiele showroom bij u thuis.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

MAAK EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

WE WERKEN SAMEN MET