OVER AFKEUKENS

De keuken is één van de belangrijkste plekken in een huis. Er wordt gekookt, gegeten en een gezellig glaasje gedronken terwijl de dag wordt doorgenomen. Een keuken zegt veel over de bewoners. Over hun smaak en stijl, of ze houden van uitgebreid koken of een gemakkelijke maaltijd, of ze opgeruimd zijn of een beetje rommelig, of ze houden van de nieuwste technieken of ouderwetse gezelligheid. Daarom is het van belang dat uw keuken bij u past. Soms kan dat gerealiseerd worden door een paar eenvoudige aanpassingen: een paar nieuwe kastjes, verfrissende kleuraccenten, een ander aanrechtblad of het vervangen van de oven voor een moderner exemplaar. Soms is een compleet nieuwe keuken de beste én de goedkoopste oplossing. Het ligt er maar net aan wat nodig is om uw keuken voor uw gevoel helemaal af te maken.

Afke van Afkeukens komt bij u langs met haar mobiele showroom en toont samples, luistert naar uw wensen, ontdekt wat u mooi vindt, bekijkt wat past en zoekt naar de beste oplossingen binnen uw budget. Zij en haar partner Fokke Pieter analyseren, adviseren, installeren en renoveren met kennis van zaken en oog voor detail. Bij Afkeukens zijn we pas klaar als het helemaal af is.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een vrijblijvende afspraak en Afke komt met haar mobiele showroom bij u thuis.

Afkeukens is een samenwerkingsverband tussen keukenspecialiste Afke Smid en Fokke Pieter Donker van Donker Montage en Installatietechniek. Afkeukens is uw keukenspecialist in Friesland, Groningen, Drenthe en de Kop van Overijssel.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

MAAK EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

WE WERKEN SAMEN MET